ADIYAMAN / GERGER - Gerger Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Moda Tasarım Teknolojileri dalında hazır giyim makineciliği alanında öğrencilerim ile mesleki eğitim çalışmalarımız devam etmektedir.

Nis

"Ben Her Yerde Varım" yeşil dönüşüm projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Gerger Şahin Tepesi'nde fidan dikimi etkinliği yapıldı.

Mrt

Bir insan için bir yılda ortalama 7 yetişmiş ağacın kesildiği bu dünyada,sosyal sorumluluk projesi kapsamında benim de bir dikili ağacım olsun amacı ile öğrencilerimizle fidan dikim etkinliği yapıldı. Bu etkinlik aynı zamanda öğrencilerin kendi yaşadıkları coğrafyaya köklerini salmasını sağladı.

Şbt

Şehitlerimiz için okulumuzda anma töreni düzenlenmiş olup ayrıca okulumuz konferans salonunda Kuran okutulmuştur. Tüm şehit ailelerimize sabırlar dileriz.

Şbt

24 Kasım Öğretmenler Günü Gerger ÇPAL öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı, Cumhuriyet İlkokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen, program ile kutlandı.

Şbt

Sn.Kaymakamımız Ömer SAYGILI başkanlığında ilçe protokolünün de katılımıyla 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00 'da İlçe Jandarma Komutanlığı Bahçesinde Çelenk koyma töreni gerçekleştirilmiştir. 29 Ekim 2023 Pazar günü Saat 10.00 da Gerger İlçe Stadında öğrencilerimizin yaptığı etkinliklerle Cumhuriyet Bayramımız coşkuyla  kutlanmıştır.

Ekm

Gerger ÇPAL ve Gerger AİHL koordinatörlüğünde, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin yardım ve gayretleriyle gerger halkı, esnafı ve stkların destek ve teveccühleriyle Filistine Yardım Kermesi düzenlenmiştir. Maddi, manevi katılım gösteren, süreç boyunca emeklerini eksik etmeyen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Gerger ÇPAL sınıflar arası voleybol turnuvası Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali Çetin koordinatörlüğünde 16.10.2023-25.10.2023 tarihleri arasında düzenlendi. Turnuva final karşılaşması ile sona erdi.

2023 YKS Sınavı ile Üniversite Kazanan Öğrencilerimiz

2023  YKS  ile toplamda  15 öğrencimiz üniversiteye  yerleşmiştir.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NI ÇOŞKUYLA KUTLADIK

OKULUMUZDA BAHAR ŞENLİĞİ COŞKUSU YAŞANDI