ADIYAMAN / GERGER - Gerger Çok Programlı Anadolu Lisesi

04164312013
04164312013
Adres
YENİ MAH. YENİ_1 KÜME EVLERİ GERGER ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 11 GERGER / ADIYAMAN
Vizyon
Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranmak. Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi.
Başarılar
Teknolojik gelişmeleri izler, kullanılmasına önem veririz. Geleceği bu günde yaşarız. Sabırlıyız. Dinlemesini biliriz. Biz bilinciyle çalışırız. Başarı hepimizindir. Kurumun başarısı da, başarısızlığı da bizimdir.
Öğretim Şekli :
Giriş:08:30-12:30 Öğle Arası Giriş 13:30-15:50